Termékek Menü
0
Ön itt jár: >

Samsung Üvegfólia és Kijelzővédő

Samsung üvegfóliák exkluzív minőségben és prémium csomagolásban, kizárólag a ScreenTec-től. 9H edzett védő mechanizmusok és karcálló Samsung kiegészítők az elérhető legjobb áron, ingyenes kiszállítással. Fóliáinkat speciális ütésálló csomagolásban küldjük el, és minden ScreenTec terméket egyedileg ellenőrzünk.

 

Védd meg okostelefonodat Samsung védőfóliával úgy, mint még soha. Használd teljes biztonsággal védelmi rendszerünket, melyeket kimondottan Samsung okostelefonokra fejlesztettünk ki. Egyedi védelem, tökéletes fényáteresztéssel és vízlepergető oleophobic bevonattal. Prémium ScreenTec minőség a legjobb áron.

Mire jó egy Samsung üvegfólia?

Egy megfelelő minőségű Samsung üvegfólia, nagy eséllyel védi meg készüléked a véletlen balesetektől és látja el a megfelelő védelemmel azt. A ScreenTec termékek egy vékony, 0,26mm vastagsággal rendelkező valódi üvegből készült speciális ragasztóval ellátott üveglap, ami elejtés esetén megóvja az érintőképernyőt a véletlen berepedésektől.

Melyik a legjobb kijelzővédő?

Kizárólag olyan védelmet szabad vásárolni, ami márkás termék. Egy kijelzőcsere sokkal, de sokkal többe kerül mint egy olcsóbb, vagy eg drágább termék közötti árkülönbség. Ha a ScreenTec oldaláról választasz, biztos lehetsz abban, hogy a lehető legkorszerűbb technológiát fogod használni a kijelződ maximális védelme érdekében.

Miért a ScreenTec?

Mert folyamatos fejlesztésünknek köszönhetően, élen járunk a különböző tartozékok gyártásában és a kijelzővédő fóliák segítségével hatékonyan védheted meg telefonod a leghúzósabb helyzetekben is. Szinte minden ismert készülékre árulunk kijelzővédő technológiát, garanciával az országban elérhető leggyorsabb kiszállítással.